Afhaalgerechten op
3-4-5 april 2021.
Tapasschotel
** Assortiment van kaas en vleesgerechten. 14,00 € / pers.
**Hapjes van de Paasmenu “2 stuks”.. 7,50 €.
Voorgerechten
**Carpaccio van runderhaas, pecorino, rucola , dressing van olijfolie en kappers 16,50 € HG 23,50 €
**Koude ganzenlever, chutney van vijgen en witloof, brioche brood 18,50 € HG 27,50 €
** Asperges met gerookte zalm, licht gebonden couli van asperges met limoen.Mousseline met gerookte paling. VG:22,50 € HG: 28,50 €.
Asperges
** Kreeft met asperges en honingsaus, broodkorstjes
1/2 kreeft 300 Gr: 25,00 €
1/1 kreeft 600 Gr 39,50 €
** Op lage temperatuur gegaarde parelhoenborst met asperges , een krachtige natuur saus, Breydel aardappelstoemp …. 28,00 €
**Eendeborst / asperges / eendenjus met truffel / aardappelkroketten 28,50 €
**Varkenshaasje met lentegroenten, pepersaus en kroketjes. 25,50 €
**Lamsrug aan het been met asperges, rozemarijn sausje, gratin van bloemkool….29,50 €
**Spare-Ribs zacht gegaard in de Röner, gemarineerd in een pittige zoet-zure saus met gember .
Pelaardappel met kruidenboter 21,50 €
**Zeetong in hoeveboter gebakken / gekookte aardappeltjes , Hollandse asperges 32,50 €
**Tiramisu met speculoos geparfumeerd met Hasseltse koffie. 7,50 €
**Flan van gebrande crème, caramelsaus, nootjes. 7,00 €
**Bavarois van rode vruchten /Belgische aardbeien en witte chocolade, merinque …8,50 €
Kreeften.
**1/2 Kreeft koud 2 sauzen/salade ………..19,50 €
**1 kreeft koud 2 sauzen/salade 550 gr …..32,00 €.
**1/2 kreeft armoricaine (tomaat) …………22,00 €
**1 kreeft armoricaine, pasta ………….….34,00 €
**1/2 kreeft Thermidor (Champ /mosterdsaus / gegratineerd ) ………………..22,00 €
**1 kreeft Thermidor (Champ /mosterdsaus / gegratineerd…34,00 €
Paasmenu
*Paastaart van hoeve-eitjes / buffelmozarella / kruimels van kalfs.
*Een snoepje uit de koude keuken.
——–
Gekleurde Koningsvisfilet /geprakte bintjes met lichtgegaarde kubusjes van tonijn/ vissapje van Japanse waterkers- en posteleinblaadjes.
——–
Een gebonden soepje van vergeten en groene groenten / romige philadelphia / kurkuma.
——–
Lamskroontje van NZ versneden, de eerste Hollandse asperges, torentje van aardappel, groene aspergestukjes en buikspek/ jus van beukenzwammen.
——
Een symphonie van al het lekkers, zoals de paashaas lust.
——
Voor bij de koffie: zoete babbeltjes op hun paasbest.
Prijs : 52,75 €
Tip
Hollandse asperges bij het voorgerecht en IPV een aspergessoep = asperge menu
supl.van 6,50 €/pers.
Kindermenu.
Tomatenroomsoep
met balletjes.
—-
Varkenshaasje met gevulde appel
en gespoten aardappelen.
Of kroketjes zelf te bakken
—-
Bavarois van aardbeien
en smarties.
Prijs 19,75 €+ verrassing van de paashaas.
Graag bestelling doorgeven voor 31 maart .
Tel 089/412301 of info@bevershof.be