Vaderdagmenu
Wilde pladijsrolletjes met sliertjes gerookte zalm /
jus van peterselie en Zeebrugse garnaaltjes.
of
Carpaccio van runderfilet met ofijfolie italaanse kaas.
——
Roomsoepje van vergeten groenten met courgetteblokjes en wortel.
——
Gebakken medaillons van kalfsfiletpure met Hollandse Asperges ,huisgemaakte aardappelrosti /een krachtige vleesjus en afgewerkt met de nodige garnituur.
——
Dessert van het Seizoen naar een idee van de Chef “Patissier”
Prijs per persoon : 58,50 €
Zonder soep : 52,50 €
Asperges aanbevelingen
Aspergeroomsoep met een garnituur van aspergekoppen…………. 9,95 €
Asperges op Vlaamse wijze ” met of zonder beenhesp “……………………………. 18,75 €
Asperges op Vlaamse wijze (hoofdgerecht ) met aardappelkrieltjes…… 25,75 €.
Asperges met plakjes Zalm gerookt op eikenhout met een mousselinesaus…….. 19,75 €
Asperges met plakjes Zalm gerookt op eikenhout met een mousselinesaus HG… 26,75 €
Tagliatelle met een spiesje van gegrilde Scampi’s en een duo van wit-groene Asperges……… 26,95 €
Asperges vergezeld van gestoomde Zonnevisfilet en gerookte zalm in een chablissausje…….. 28,75 €
1/2 Kreeft(500gr) met Asperges met een honingdressing …………………… 24,95 €
Een ganse Kreeft(500gr) met Asperges met een honingdressing ……………………….. 36,95 €
Asperges met een gegrilde Rundersteak wit-blauw / handgeklopte bearnaisesaus…………. 32,95 €
Asperges bij een gebakken Lamskroon en gegratineerde aardappelschijfjes……………………. 35,75 €
Asperges met gebakken Kalfsmedaillon , aardappelkroketjes.. 31,95 €
Asperges / rose gebakken eendenborst / truffelsaus / aardappelrösti… 32,75 €
Portie Asperges als begeleiding……. 8,75 €
Wij werken enkel met de volle grond asperges dubbel AA , klasse 1
Kalfsniertjes geflambeerd met Bilzerse genever / kalfsfond/ krieltjes / beukenzwam 27,75 €