*Ik sta u graag bij voor het afwerken van jullie schotels. Aarzel niet om mij te bellen als u verdere inlichtingen nodig hebt, tel 089/412301.
* We gaan eerst alle apparaten die we nodig hebben aanzetten, friteuse 175° C, oven op 150° C (niet voor rood vlees), warm waterbad van max 55° C. Op een hogere temperatuur gaard uw rood vlees verder.
*Alle soepen kunnen per portie in de micro-golf oven of in een kookketel op een zacht vuurtje opgewarmd worden.
*Alle vacuum verpakte gerechten gaan voor 10-15 min in het warmwaterbad in de plasticfolie (zak niet openen of doorprikken, temperatuur warmwaterbad regelmatig kontroleren, zeker niet koken )
*Alle garnituren zoals groenten, fruit, kunnen in de micro-golf oven opgewarmd worden, let op de wattage van uw oven max 900 W, en regelmatig controleren tegen het uitdrogen.
Trek er liefst een krimpfolie over zodat we geen verdamping van het vocht uit het gerecht hebben
Kroketjes en frietjes kunnen afgebakken worden in de friteuse aan 175° C
Baktijd hangt af van de krokantheid die je aan jullie frietjes wilt geven, kroketjes goudbruin. Bent u niet in het bezit van een friteuse kunnen wij de frietjes of kroketten vervangen door gratin. rijst of gebakken aardappeltjes.
*Sauzen kunnen ofwel in de Micro-golf of in een pannetje verwarmd worden let op dat de sauzen niet koken .
*Desserten zijn klaar om op te dienen.
*SMAKELIJK.