Wildmenu.
Zeebaars aan het vel / jus van basilicum en rozemarijn /gekleurde paprikablokjes / broodcroutons.
——–
Soepje van Butternutpompoenen / kokante Iberico spekjes /een vleugje hoeveroom.
——–
Hertekalfmootjes gebakken / herfstgroenten /sausje van mosterd uit Meaux.
——–
Dessert naar een toverkunst van de Chef “Patissier”
Prijs per persoon : 72,00 €
Menu zonder soep : 67,00 €
Menu is enkel per tafel te verkrijgen.
WILDGERECHTEN-AANBEVELINGEN.
VOORGERECHTEN
6 Zeeuwse oesters koud met vinaigrette van echalotte en rode wijn . ……………………..…23,00 €.
6 Holle oesters koud………23,00 €
6Holle oesters warm………26,00 €
Carpaccio van hert met zure room en truffel ………………..….. 23,00 €.
HOOFDGERECHTEN
Kabeljauwfilet op een bedje van zuurkool met gekookte krieltjes ………………………..…40,00 €.
Hazerugfilet op grootmoederswijze / zilveruitje ,spek / Bourgognesaus..42,00 €.
Hazerugfilet op Met mosterdsaus en groenten……………….42,00 €.
Hertekalfmootjes in herfstkleed met een sausje van boschampignons of pepersaus en ……..…..39,00 €.
Hertekalf korteletjes bosbessensaus / fruit………43,00 €
Gebakken fazantenfilet / gecarameliseerde Jona-gold appeltjes / witloof /
calvadosroomsausje en notenkroketjes……………….41,00 €.
Varkenshammetje met zuurkool op Duitse wijze met aardappelpuree ……………………….…..32,00 €.
Zuurkoolschotel met spare rib, Katen spek, Poolse worst, kasler rib, speenvarken ………..…35,00 €
Ierse rib-eye van het weide-rund gegrild. Bearnaise saus of Pepersaus, salaatje…………….…39,00 €
Weekmenu’s
Enkel op donderdag, vrijdag en zaterdag middag.
Het soepje is ook te vervangen door een ijsje.
MENU 1
Wachthapje.
———-
Soepje
———-
Vis of vlees gerecht.
———-
Geurig tasje koffie
Prijs: 28,00 €
MENU 2
Wachthapje.
———-
Voorgerecht
———-
Vis of vlees gerecht.
———-
Geurig tasje koffie
Prijs: 38,00 €.
ZAKENLUNCH
Wachthapje.
———-
Voorgerecht
———-
Vis of vlees gerecht.
———-
Dessert
———-
Koffie met snoepje
Prijs: 48,00 €.
