Salons Bevershof biedt u diverse formules aan. Kunt u geen keuze maken, of kunt u uw samenstelling niet vinden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Feestmenu’s volledig bediend aan tafel…
Samengestelde Feestmenu’s
Menu 1 aan 39,90 €
Heldere bouillon van kalfsbotten en merg met groenteblokjes, kervelblaadjes en licht gegaarde mie (6,65 €)
**
Kalkoenborsttournedos met grotchampignons en oesterzwammen in een poivrade saus , een puree van spinazieblaadjes en kroketjes.(25,75 €)
**
Duo van chocolade desserten met mokka roomijs, een vanille saus met citroenmelisse.(7,50 €)
Menu 2 aan 47,50 €
Rolletje van tongscharfilet gevuld met fijne tagliatelli in een sausje van zongedroogde tomaatjes met basilicum.(14,25 €)
**
Medaillon van varkenshaasjes met 2 sausjes, een assortiment van seizoengroenten en
aardappelgratin. (25,75 €)
**
Roomijs van speculoos geparfumeerd met Amaretto en overgoten met notenroom.(7,50 €)
Menu 3 aan 57,45 €
Gestoomde zeebaarsfilet op een puree met groenteblokjes een sausje van Nouilly-Prat afgewerkt met kervelmousse en grijze garnaaltjes.(14,75 €)
**
Tomaat paprikasoepje gebonden met hoeveroom en afgesmaakt met basilicum.(6,75 €)
**
Parelhoenborstfilet in een romig sausje van dragon en graanmosterd, met een bundeltje van Franse boontjes gewikkeld in fijn gesneden gerookt borstspek, kroketjes.(27,45 €)
**
Vanille roomijs, chocolade mousse, een toefje room en advokaat.(8,50 €)
Menu 4 aan 58,25 €
Zonnevishaasje in een poreisausje met gerookte zalmsliertjes en bieslook, een puree met erwtjes en koningskruid.(14,25 €)
**
Soepje van groentjes met een garnituur van gedroogde ham.(6,75 €)
**
Zacht rosé gebakken Franse eendenborst met gekarameliseerd Belgisch witloof, appeltjes geflambeerd met appelgenever in een sausje van Loonse siroop en amandelkroketjes.(28,75 €)
**
Harmonie van 3 huisbereide nagerechten volgens seizoen.(8,50 €)
Menu 5 aan 63,25 €
Gevogelte roomsoep met een garnituur van Zichense paddestoelen en kerveltakjes.(6,75 €)
**
3 soorten fijne Noordzeevis, Hollandse grijze garnaaltjes, op een bedje van gewokte groentjes, in een sausje van zeevruchten met een limoensmaakje .(15,75 €)
**
Sorbet van peer en kiwi met een julienne van muntblaadjes .(5,75 €)
**
Lamsboutkogeltjes in lamsjus met wilde thijm , primeurgroenten en een broccoligratin .(26,25 €)
**
Vanille en chocoladeroomijs met een mokkasausje licht geparfumeerd met Thia-Maria en gekleurde amandelschijfjes.(8,75 €)
Menu 6 aan 67,95 €
Een bord met 3 overheerlijke voorgerechtjes van uitgezochte producten op de vroegmarkt. 1 visgerecht, 1 vleesgerecht, 1 soepje.(15,75 €)
**
Filet van dorade op een pure van aardpeer onder een spinaziebedje, een sausje van kalfsbotten afgesmaakt met truffel en olijfolie.(14,50 €)
**
Pauze.
**
Gebakken parelhoenfilets op een bodempje van gekarameliseerde appeltjes en rozijntjes met kaneelkruid, een Calvadosroomsausje en amandelkroketjes.(27,95 €)
**
Vers gesneden seizoenfruit met vanilleroomijs, een licht geklopte sabayon van amaretto en gebrande nootjes .(9,75 €)
Menu 7 aan 71,75 €
Carpaccio van gegaarde kalfsfilet flinterdun gesneden met een mousse van tonijn, zongedroogde tomaatjes, roquettes sla en kappertjes. (13,75 €)
**
Zonnevisfilets met een romig sausje afgesmaakt met Tirentijnse mosterd ,vergezeld van witte gepelde en licht gekonfijte muskaat druiven, aardpeerpuree met mosterdzaadjes.(13,75 €)
**
Sorbet van passievruchten en citroen, overgoten met een rosé Cremant de Bourgogne.(5,75 €)
**
Pauze.
**
Filetpure van jong Belgisch rund,wit blauw, rosé gebakken met een verscheidenheid aan seizoengroenten, 2 sauzen, gegratineerde aardappelen en selderkroketjes.(28,75 €)
**
Geflambeerde pannenkoekjes met een vanille roomijskogel, een sausje van appelsien en limoen, geflambeerd met Grand-Marnier …………( 9,75 €)
Menu 8 aan 75,45 €
Exotisch slaatje van ijsberg met gebakken scampis,afgesmaakt met een passievruchtendressing, gefruite pijnboompitten, broodkorstjes in kruidenolie gebakken .(13,25 €)
**
Getomateerde bouillon van schaaldieren met lemmon gras een garnituur van sliertjes gerookte zalm, groenten blokjes en netelkruid.(7,75 €)
**
Pladijsrolletjes in een nage van witloof, tomatenblokjes, grijze garnaaltjes een puree van jonge spinazie…(13,25 €)
**
Sorbet van kokosnoot yoghurt, ijskoud opgediend met een scheutje Batida de Coco.(6,75 €)
**
Pauze.
**
Kalfsruggebraad gebakken in Provencaalse kruiden, in plakjes gesneden en geserveerd met een fijne dillenroomsaus, enkele groene beetgare groentjes en krieltjes in de saus gegaard.(25,20 €)
supplement filet pure inplaats van ruggebraad = 2,00 €
**
6 huisgemaakte desserten apart gedresseerd.(9,25 €).
Menu 9 aan 78,50 €
Koude verse ganzenlever op gecarameliseerde appeltjes geflambeerd met appeljenever, een sausje met balsamico en ajuinconfituur .(15,00 €)
**
1/2 kreeft in eigen nat met tuingroentjes en krieltjes geparfumeerd met anijskruid.(20,25 €)
**
Sorbet van ananas geparfumeerd met pina-colada op een carpaccio van kiwi.(6,75 €)
**
Pauze.
**
Lamsrugfilet in een truffelsausje met gewokte seizoengroenten en in truffelolie gebakken wilde champignons. Gegratineerde aardappelen.(26,75 €)
**
Geflambeerd flensje met Mandarin Napoleon op een carpaccio van appelsienen en roomijs.( 9,75 €)
De gerechten in de verschillende menu ‘s mogen onderling verwisseld worden zodat u zich de gewenste maaltijd kunt samenstellen.
*Voorgerechten kunnen ook als hoofdgerecht besteld worden mits een toeslag van 8,50 €
Gerechten die seizoensgebonden zijn, zoals asperges, wild, truffel, hoppescheuten, wildgerechten…enz
kunnen ook in onze menu’s verwerkt worden in hun seizoenen.
Prijs op aanvraag.
*In een menu kunnen de gasten bij het hoofdgerecht kiezen tussen vis of vlees ( op voorhand opgeven hoeveel en welk gerecht Max 2 soorten) mits een toeslag van 2,50 € per persoon.(Extra personeelskost).
Kindermenu.:
tussen 4 en 10 jaar
Tomatensoepje met balletjes 5,75
of
kaaskroketjes. 7,75 €
——
Videke met frietjes 11,75 €
of
Rundersteak met sla en frietjes 13,75€
of
Kipfilet met appelmoes en verser frietjes 12,25 €
——
Kinderijsje met warme chocoladesaus 5,50 €
of
Kinderijs met vers fruit en aardbeien colis 8,50 €
U kunt onderstaande gerechten ook inlassen in uw menu’s
of met deze gerechten een menu samenstellen.
Koude voorgerechten
Vis
Salaatje van kreeft met een whiskysaus en haar garnituur 21,25 €
Salaatje van verse grijze garnaaltjes met een kruidig sausje en groene asperges 15,00 €
Paling op 3 manieren bereid 14,75 €
Salaatje met 4 soorten vis en een Xeresdressing met croutjes 14,75 €
Gerookte zalm met een dille en mirikswortelsaus 14,00 €
Gerookte visschotel met een Wasabi sausje, echalotte en peterselie 14,25 €
Krielaardappel gevuld met puree, overgoten met zure room en foreleitjes 17,25 €
Vlees
Paté van de chef met een warme toast en rode ajuin confituur. 13,75 €
Carpaccio van ossehaas met italiaanse harde kaas en rucola 14,25 €
Ardeense ham met een salaatje met notenolie en meloenkegeltjes. 14,50 €
Parmaham met meloenkegeltjes 14,75 €.
Soepen
Consommé van bosduif met fijne groentjes 6,25 €
Consommé van het rund met kruidenflensjes 6,25 €
Bouillon van parelhoen met wilde champignons en truffel. 6,50 €
Parelhoenbouillon met truffeljus in bladerdeeg 7,25 €
Kreeftensoepje met oude Armagnac 9,50 €
Garnalensoepje 8,00 €
Andalousische roomsoep met rijst en tomatenpartjes 6,25 €
Minestrone met groentenblokjes lichtjes getomateerd 6,25 €
Roomsoepje van bospaddestoelen 6,50 €.
Witloofroomsoep met croutjes 6,25 €.
Normandische vissoep met een roulle en gegrilde looktoast. 9,50 €
Agnes sorel roomsoep met een garnituur van gehakte kervel. 6,75 €
Soepje van venkel met zure room en pastis 6,50 €
Soepje van pompoen met ovengedroogd spek 6,75 €
Schaaldieren.
Warme oesters gegratineerd 14,25 €
St-Jacobsvruchten (3 stuks) op porei met een champagnesausje 14,75 €.
Kreeft waterzooi (250 gr) 22,00 €
Kreeft “thermidor” (Champignons, echalotte en lichte mosterdsaus) 22,75 €
Warme voor- of tussengerechten
Vis
Gevulde tongschar met een mousse van kreeft en zalm champagnesaus 17,50 €
Noorse zalm gestoomd op een spinazielaagje met een Emmentalersausje 15,00 €
Zeebaars aan het vel gebraden met een jus van basilicum en rozemarijn 15,50 €
Viktoriabaarsfilet met een kreeftensaus en rivierkreeftjes 14,50 €
Koningsvis op een poreibedje met een wittewijnsaus en gespoten aardappelen 15,75 €
Zeetongfilets met een romig sausje afgesmaakt met Tirentijnse mosterd ,
vergezeld van witte gepelde en licht geconfijte muscaat druiven,
aardpeerpuree met mosterdzaadjes 22,50 €.
Marmiet van zeevis en fijne groentjes( zonnevis,zalm,griet,garnalen,st-jacob) 18,75 €.
Vlees
Verse ganzenlever warm met gekarameliseerd appel en rozijnen. 17,00 €
Kalfszwezeriken met pastis en oesterzwammen 17,50 €
Lauwwarme salade met kwarteltjes en Xeresdressing met honing en croutjes 15,25 €
Krokant gebakken zwezerikken in olijfole met groene asperges en truffelsaus 17,50 €
Pastijtje met kalfszwezerikken , champignons en afgesmaakt met pastis. 17,75 €.
Asperges op zijn Vlaams (Indien verse asperges aanwezig zijn). 15,75 €
Communiekorfjes of huwelijksbootjes 14,25 €
Franse eendelever op 3 manieren bereid met warme toast 19,75 €
Hoofdgerechten
Vis
Lotte (staartvis) met een julienne van porei in bladerdeeg 27,00 €
Kreeft gegrild met truffelolie en een tagliatelle met truffel (300 gr ) 26,50 €
Zeetongfilet met grijze garnaaltjes en tomatenpartjes. 27,50 €.
Grietfilet met een sausje van Yuzo op fijne groentjes. 27,50 €
Zeeduivel op een bedje van spinazie met een kalfsjus en merg. 26,50 €
Zonnevisfilet met een kreeftensausje 24,75 €.
Keizersbaars met groene asperges en een broccolisouflé. 25,50 €
Vlees
Eendenborstfilet met groene pepertjes en room 28,75 €
Lamskroon met een assortiment van Provencaalse groenten 27,50 €
Gemarineerd varkenshaasje met een fruitgarnituur en rowijnsaus. 26,50 €
Kalfsgebraad Grand-Mére met groentenbouquette. 25,75 €
Kalfsfiletpure met een sausje ZINGARA (champignons,kalfstong). 28,25 €
Lamsrug met een kruidenkorst en gratin 27,25 €
Lamskroon op onze wijze. 28,75 €
Eendeborstfilet met en sausje van 3 soorten pepers, franse boontjes. 28,75 €
Wildgerechten
( van 15 oktober tot 15 januari,volgens jachtkalender)
Enkele voorbeelden met hun richtprijzen:
Everzwijnrug met een wildgarnituur van appel en veenbessen met mosterdsaus 28,00 €
Hertekalfmootjes met een bourgognesaus gepocheerde peer, veenbessen en champignons 29,25 €
Fazantenborstfilet met een Calvadossaus en wildgarnituur 27,50 €
Hazenrugfilet met een wildsaus op basis van peer en appel en garnituur 29,50 €
Prijzen van de wildgerechten kunnen schommelen volgens de wildprijs.
Desserten
Gevulde soesjes met patisseriecreme en warme chocolade saus 9,50 €
Créme brulée 8,50 €
Geflambeerde flensjes met warme kersen en kirsch 10,50 €
Soepje van vers fruit met sorbet 8,95 €
Appelgebakje met speculoosroomijs en kaneelsausje 9,95 €
Tiramisu met Amarettoijsroom en koffieroom met gebrande amandelen 9,50 €
Sorbetsoorten : Aardbei, peer, citroen, appel, banaan 6,25 €
Kiwi, passie, champagne, framboos 6,75 €
Sorbet van limoen geparfumeerd met een scheutje limonchello en gekonfijte citroenschil 6,75 €
Dessert van het huis klein (‘4) 9,50 €
groot (7) : 11,50 €
Dessertbuffet (Roomijs, bavarois, fruit…..enz. :14,95 €
Voor huwelijksfeesten, verjaardagen, speciale feestelijkheden :
Gelegenheidstaart (roomijs) met 2 sausen 7,75 €
Gelegenheidstaart (roomijs) vers fruit en room. 11,75 €
Duo van chocolade desserten met mokka roomijs, een vanille saus met citroenmelisse . 7,50 €
Patisserie
Indien u de hapjes bij de koffie (mokka) wenst te vervangen door patisserie,
zijn volgende meerprijzen van toepassing op het menu:
Petit fours 6,50 € (3stuks)
Assortiment van gebakjes 6,50 € (2 stuks)
Pronkstuk in biscuitdeeg 5,50 € (2 stuks)
Dranken
Frisdranken per stuk of per verbruikte fles af te rekenen :
Bieren van het vat :
Pils bier – Hoegaarden 2,50 € / per glas
Frisdranken spa water bruis en plat 2,40 €
Coca, limonade) 2,40 € / per glas
voor groepen (meer dan 20 pers.) 9,50 € / liter waters, suikerhouders 9,50 €
Speciale bieren vanaf 3,75 € / consumptie
Fruitsappen eerste kwaliteit 2,50 € per glas groep: 12,50 € / liter
Fruitsappen eerste vers geperst 14,50 € per liter.
Koffie en thee 2,75, € / per tas
Koffie en thee 3,25 € / 2 tassen
(snoepjes inbegrepen)
Feestwijnen wit en rood per gebruikte fles af te rekenen :
Landwijnen wit en rood: 23,75 € – per fles
Kasteelwijn wit en rood: 27,75 € – per fles
Wijnen aan de kaart vanaf: 29,75 € – per fles
Aangepaste Landwijnen + frisdranken.
Menu met aanpassing van witte,rode wijnen en frisdranken :
Voor een 3 gangen menu: 16,50 €/pers.
Voor een 4 gangen menu: 18,00 €/pers.
Voor een 5 gangen menu: 19,50 €/pers.
Aangepaste Kasteelwijnen + frisdranken.
Menu met aanpassing van witte,rode wijnen en frisdranken :
Voor een 3 gangen menu: 19,50 €/pers.
Voor een 4 gangen menu: 21,50 €/pers
Voor een 5 gangen menu: 23,50 €/pers